am efectuat preavizul de concediere colectiva de 20 zile lucratoare in ture de 12 cu 24 deoarece trebuia asigurata continuitatea turelor fara intrerupere. Intrebarea este daca am lucrat in zile de sambata duminica si sarbatori legale se pot calcula in preaviz? Trebuia sa lucrez doar zile lucratoare in aceasta perioada de preaviz?
Va multumesc pentru raspuns
Pentru acest motiv pot contesta decizia de concediere unde se specifica un nr de 20 zile lucratoare incepand cu data de 20.06.2011 ? deoarece am efectuat in perioada 20.06.2011-05.10.2011 preaviz cu un nr de 17 zile lucratoare fara sa enumar zilele de sambata si duminica lucrate in aceasta perioada fiind intrerupt de un nr de 77 zile de concediu medical
imi cer scuze am omis sa va spun ca vreau sa invoc in recursul pe care il voi avea la curtea de apel problema ca nu s-a respectat preavizul de 20 zile lucratoare de aceea va intrab se considera norma de ore 20 zile ori 8 ore =160 ore iar eu am lucrat ture de 12 cu 24 adica 16 ture ori 12 ore =192 ore din care sunt 17 zile lucratoare si 7 zile nelucratoare efectuate
In recurs nu mai puteti invoca altceva decat ati invocat la prima instanta ... dvs daca ati formulat recurs impotriva hotararii trebuie sa argumentati de ce acea hotarare este nelegala si netemeinica...
Potrivit art. 316 raportat la art. 294 alin. (1) C. proc. civ., în recurs nu se poate schimba calitatea părţilor, cauza sau obiectul cererii de chemare în judecată şi nici nu se pot face alte cereri noi. În consecinţă, în recurs se pot formula critici numai cu privire la modul în care au aplicat judecătorii de fond legea în soluţionarea pricinii sau cu privire la situaţia de fapt reţinută în raport de probele administrate.