avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul zile de preaviz concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul zile de preaviz concediere

va rog cum se calculeaza zilele de preaviz daca lucrez in ture 12 cu 24 si efectuez serviciu sambata si duminica in zilele nelucratoare?
Indiferent de durata zilei de lucru preavizul se calculeaza in zile lucratoare. In acest interval veti efectua turele care va vin. In cadrul preavizului puteti efectua si zilele de CO pentru perioada lucrata pana la incetarea activitatii.
Calculati conform zilelor lucratoare prevazute de Codul Muncii respectiv de luni pana vineri.
am mai fost informat ca cei care lucreaza in regim de tura de ex (politie, medici de garda, CFR) se numara si zilele de sambata si duminica, sau la doua ture de 12 ore se considera 3 zile lucratoare
Preavizul se acorda numai in zile lucratoare.
Deci pontajul ar fi astfel: L M M J V S D
12 4 8 - 12 4 8 cate zile de preaviz sunt in total ?

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna Tania  D Tania D daca am in angajat care lucreaza 11 ore /zi timp de 5 zile urmate de 5 zile libere. Contract cu norma intreaga cu 21 zile de concediu. Logica mea, avand in ... (vezi toată discuția)
Program munca 12/24 luciffere luciffere Buna ziua. Doresc sa intreb daca este in regula urmatorul program de lucru 12/24, pentru 3 oameni: salariat 1: luni-miercuri-vineri-duminica dupa care liber ... (vezi toată discuția)
Pontaj danyyyyy danyyyyy buna ziua , va rog daca se poate cu niste sfaturi am o mare dilema cum se completeaza un pontaj, de exemplu un angajat are lucrat in luna august total ore cu ... (vezi toată discuția)