avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... firma cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

firma cu activitate suspendata

va rog sa imi spuneti daca o firma cu activitatea suspendata o perioada de 3 ani
nu depune in acest termen cerere la registrul comertului de prelungire a suspendarii
sau de reactivare a activitatii se sanctioneaza cu amenda ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:56, 27 Aprilie 2012
Mai intai de toate are obligatia depunerii declaratiilor fiscale, indiferent daca este suspendata sau nu (aceasta in cazul in care pe perioada suspendarii are regim derogatoriu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare microintreprindere CORNELIA B CORNELIA B daca se suspenda o microintreprindere cu data de ianuarie 2009si scot salariatii,cand se termina suspendarea si incep activitatea raman micro si angajez sau ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva din 2008 plateste impozit forfetar? cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea firma a fost infiintata din 2007 si nu a avut niciodata activitate in 2009 odata cu impozitul forfetar s-a dorit suspendarea ei pt a ... (vezi toată discuția)