avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical, cumul functii la acelasi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical, cumul functii la acelasi angajator

Modalitatea în care se calculează un concediu medical, atunci când un angajat are un contract de muncă pe perioadă nedeterminată de 8 ore şi un contract de muncă cu timp parţial de 4 ore, în cadrul aceleiaşi instituţii.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:18, 29 Aprilie 2012
Speta aceasta nu este reglementata ca atare,si nici nu am avut un caz similar in practica,dar parerea mea este ca in baza de calcul sa introduceti veniturile brute realizate cumulat din salariile pt. cele 2 cim -uri,in 6 luni anterioare cm.(doar ambele sume brute intra in fondul de salarii pt. care calculati si virati cei 0,85%)
Sunt de aceeasi parere cu @ondino avand in vedere ca, daca venitul suplimentar se obtine la o alta societate, se primeste indemnizatia aferenta concediului medical si de acolo.

Deci, venitul se cumuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical camelia adina camelia adina buna ziua, va rog sa ma indrumati . am un concediu medical la un salariat angajat la firma din luna iunie 2011, pe lunile iunie -aug 2011 a avut timp partial, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cim si da Oannaelena Oannaelena Buna ziua. Sotul meu este in concediu medical de o luna si jumatate in urma unei operatii de osteotomie tibie. Medicul i-a dat concediu medical incadrat la ... (vezi toată discuția)
Accident de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Cum se plateste un accident de munca ? Stiu ca exista acel fond special la care se contribuie in fiecare luna - dar n am mai avut pana acum de a ... (vezi toată discuția)