avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie achizitie publica

Rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achizitie a fost contestat la consiliu, iar consiliul si-a declinat competenta catre tribunal-contencios administrativ. Achizitia este din anexa 2B, iar valoarea ei este mai mica de 125 000 euro. inca nu am primit citatia, dar am primit decizia consiliului. Pot incheia contractul inainte de solutionare in instanta?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:43, 29 Aprilie 2012
da, pentru ca regulile privind solutionarea contestatiilor se aplica doar pt valori de peste 125.000 de euro, iar legea nu face nicio precizare referitoare la achizitiile sub prag. mai mult, si pt achizitiile care se supun regulilor privind contestatiile legea prevede posibilitatea incheierii contractului chiar daca decizia este atacata in instanta. ar fi interesant sa anuntati rezultatul plangerii, daca instanta isi declina competenta sau ce solutie da intr-o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)
Achizitii -contestatie procedura anexa 2 b marice marice unde se contesta procedura de atribuire a unei achizitii publice de pe lista 2B din OUG 34/2006, cu o valoare mai mica de 125 000 euro, intrucat Consiliul pune ... (vezi toată discuția)
Servicii incluse in anexa 2b ianis31 ianis31 Pentru serviciile incluse in Anexa 2B si a caror valoare depaseste 125 000 euro, se specifica in ordonanta ca trebuie respectate art. 35-38 si 56. Dar la ... (vezi toată discuția)