avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTUL LA CONCEDIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTUL LA CONCEDIU

Buna ziua ,dupa cat timp de la angajare am dreptul la concediu in mod legal?

Inca ceva daca in acest moment iau pensie de urmas pot cumula cu salariu fara probleme? Am inteles ca datorita noii legi a pensiilor nu exista restrictie in ceea ce priveste cumulul pensiei cu salariu.

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
ionut_negoita89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 27 Aprilie 2012
Pensia de urmas se poate cumula cu salariul din privat.
Multumesc!

In privinta concediului?
Dreptul la CO nu mai este conditionat de desfasurarea activitatii o anumita perioada de timp ... acesta poate fi acordat si dupa prima luna de la angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si pensie de urmas conform legii nr. 263/2010 tsk766 tsk766 Va salut, Conform noii legi a pensiilor promulgata in 2011, un student care beneficiaza de pensie de urmas, poate lucra fara a pierde pensia. In ce ... (vezi toată discuția)
Salariu maxim pensionari angajati in domeniul privat Clitan Clitan Buna ziua, Pentru pensionarii angajati din domeniul privat exista limita de salariu? Stiu ca pentru pensionarii angajatii in institutiile publice castigul ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie de urmas. cum si in ce conditii ma pot angaja fara a pierde pensia? smarty67 smarty67 Primesc pensie de urmas, cum si in ce conditii ma pot angaja fara a pierde pensia?! Mentionez ca am o pensie de urmas in cuantum de 945 de lei dupa decesul ... (vezi toată discuția)