avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog sa ma ajutati!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog sa ma ajutati!

Am si eu o anume problema...am lucrat ca maistru pe santier la o anume firma din orasul meu dupa care mi am dat demisia...acum patronul ma acuza ca am gresit la faza de fundatii si vrea sa darame totul si sa refaca pe motiv ca nu corespunde la cotele din proiect..intrebarea mea ar fi...daca nu se face o expertiza tehnica,nu se semneaza o dispozitie de santier pt demolarea si refacerea fundatiei la casa respectiva si nu se intocmeste un alt proces verbal pt fundatii ,atunci patronul are dreptul sa le demoleze si sa reconstruiasca sau trebuie obligatoriu actele enumerate?si daca a a facut nici o expertiza sau o dispozitie de santier data de proiectant si totusi patronul demoleaza si reface atunci el e raspunzator de asta?in ca de raspundere patrimoniala mai am eu o vina?odata ce el reface fara acte?nu isi ea el intreaga responsabilitate odata ce actioneaza fara dispozitie de santier?fac referire pt cei ce cunosc Legea 10/1995 constructii sau alte legi in vigoare!
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: boby30 , utilizator 19:06, 7 Decembrie 2008
Erai CQ? Erai numit cu decizie ?
Cum a trecut faza?RTE aveati, diriginte de santier...?
prin fisa postului eu raspundeam de lucrarea respectiva...faza sa trecut si sa semnat de mai multe persoane...dar pe mine ma intereseaza daca se se executa orice modificare fara dispozitie de santier data de proiectant cu solutiile respective atunci de modificarile astea raspunde cine le face(patronul) odata ce nu a facut legal o expertiza tehnica sa vada ca intradevar este gresita lucrarea sau nu a urmat solutiile date de proiectant prin disp.santier..ma refer ca dispare eventuala urma de vinovatie a mea ca am gresit la fundadatii odata ce el nu face dovada reala ca modificarea sa facut legal dupa dispozitii de santier,ca era o necesitate si nu ca a fost dorinta patronului....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare naturala casa din cărămidă nearsa Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. La casa de la țară, in Contractul de vânzare-cumpărare apare și o construcție separată de Casă și anume o bucătărie de vară de 27 mp, ... (vezi toată discuția)
Construcție Dana chara Dana chara Buna ziua. Am și eu o întrebare . Dacă am demolat și tot odată am și construit o casa la roșu, ce pot sa fac ca totul sa devină legal??? Ca am ... (vezi toată discuția)
Cand e nevoie de diriginte de santier? cristinamariav cristinamariav Urmeaza sa incep in primavara constructia unui obiectiv civil, localizat in mediu rural, compus din: - gard -grajd cai - fanar - casa familiala ... (vezi toată discuția)