Saptamana viitoare voi avea niste intalniri repetate cu vreo cativa zeci de copii bolnavi de la un anumit spital, v-as ruga daca puteti sa-mi dati anumite sfaturi ce jocuri/activitati as putea face cu ei. Ce jocuri pentru copii cunoasteti? gen acele jocuri ce le jucam noi cand eram mici in fata blocului, dar sa fie pentru copii intre 3 si 10 ani :):). Va multumesc anticipat.
Sunt jurist de profesie :D, ma voi intalni cu ei in calitate de... prieten. Da eu ma jucam lapte gros, capra si fata ascunselea, toate sunt putin cam excluse datorita varstei lor si spatiului unde ma voi intalni.
"nu te supara frate" sau "sus-jos". sau sa faceti un concurs de intrebari de genul care copil stie mai multe lucruri despre animalele salbatice sau cele domestice, flori, culori, sau despre legume. de ex pt cei mici cum se numeste "sotia" calului? Dar "copilul" calului?
daca veti reusi sa initiati un dialog cu ei in acest sens nici nu va dati seama cand a trecut timpul.
sau puteti incerca sa ii invatati sa faca un avion de hartie pe are apoi il pot colora ei cat mai interesant cu putinta. daca mai imi vin idei le voi comunica.
multumesc
PS: aveti in vedere efortul fizic pe care are voie sa il faca fiecare copil.
Amintiri....
Magda Staicu
Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)