avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil de 3 ani speriat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil de 3 ani speriat

Buna seara,

Sunt tatal unui baietel care azi a implinit 3 ani.L-am avut la mine in program de vizita.
S-a jucat si s-a simtit foarte bine, a primit si cadouri.
Cand l-am dus acasa,in masina mi-a spus de mai multe ori ca sa ascundem masina primita cadou.
Nu l-am luat in seama.In masina erau si verisoarele lui cu care s-a jucat si care l-au insotit in drum spre casa.Dupa ce am juns si l-am dat jos din masina,am luat si masinuta,iar copilul mi-a repetat din nou sa ascundem masina.Am intrebat de ce."Ca sa n-o vada mami."
Ce credeti ca se in tampla cu un copil care la trei ani are teama de a nu-i vedea mama jucaria primita cadou de ziua lui?
In primavara a mai refuzat odata sa ia acasa o jucarie cumparata de mine pe motiv ca are destule.
Credeti ca trebuie mers la un psiholog?Ce trebuie sa fac?
Va rog, niste opinii.
Oriceva sta in putinta,ca "madam" sa nu reuseasca sa creeze distanta intre dvs si copilas.Este evident ca asta incearca,si e doar la inceput.Sunt si eu tata, si am trecut printr-o situatie similara in urma cu vreo 3 ani,dar nu m-am lasat, iar in final am castigat eu copiii,fara ca ea sa obtina nici program de vizita.( nu a cerut).
Ca sa zic asa,ati avut noroc ca nu a cerut program de vizita.Eu a trebuit sa intentez Ordonanta Presedintiala ca sa obtin program de vizita,deoarece a refuzat sa ma lase sa-l vizitez.Tot azi se fac trei luni de cand s-a pronuntat hotararea in procesul de fond si nu am primit comunicarea ca sa pot inainta apelul.Nu stiu cat va mai dura pana se vor sinchisi sa tramita comunicarea.Distanta nu poate crea deoarece nu renunt la a lua copilul in programul de vizita stabilit,iar sa nu mi-l dea,nu indrazneste,are deja un NUP pentru prima abatere de la programul de vizita.Pe mine ma preocupa starea copilului.E stresat de reactia maica-si la faptul ca a venit cu o jucarie noua.
Citind cele spuse de dvs @adixadi cred ca dvs ar trebui sa instintati si protectia copilului. Povestiti-le ce ati spus si mai sus,poate va vor ajuta ei cu ceva,poate vor lua si masuri impotriva fostei sotii a dvs in privinta cresterii si educarii copilului.
La multi ani la copil!

Nu ar strica sa mergeti la psiholog deoarece nu este firesc sa aiba aceasta teama.
Va multumesc.Dar cum il pot duce la un psiholog cu un program de vizitare doar martea de la 17:30 la 21:00 si doua sambete pe luna ?Fara acordul mamei se poate?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

La multi ani la copil!

Nu ar strica sa mergeti la psiholog deoarece nu este firesc sa aiba aceasta teama.

Alte discuții în legătură

Copilul nu vrea cu tata roxy2011 roxy2011 buna seara am nevoie de un sfat va rog. concubinul meu este in divort de sotia sa si exista deja un program de vizitare prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului in varsta de 5 ani de a petrece timp cu tatal biologic fyvie fyvie Buna ziua, Am divortat in 2009 de fostul sot cu care am o fetita in varsta de 5 ani jumatate. Copilul s-a nascut in mai 2007 inainte ca noi sa fim casatoriti. ... (vezi toată discuția)
Consilierea psihologica a unui minor impotriva vointei lui poate fi considerata un abuz? vasy_v23 vasy_v23 BUNA SEARA...AS DORI SA MA SFATUIASCA CINEVA LEGAT DE URMATOAREA MEA PROBLEMA......IN URMA DIVORTULUI,MEU DE FOSTA SOTIE,COPILUL MINOR,IN VIRSTA DE 6 ANI A ... (vezi toată discuția)