Buna ziua,
La ultima infatisare s-a afisat pe site-ul instantei hotararea. Inca nu am primit hotararea scrisa.
In cat timp trebuie sa o primesc?
Cum pot sa ma asigur ca o voi primi? Trebuie sa merg la instanta sa o cer? Astept acasa sa fie adusa prin posta?
Nu trebuie semnat de primire?
As dori sa am ceritudinea ca o voi primi in scris.
Daca hotararea pronuntata nu este irevocabila, atunci veti primi acasa hotararea .. termenul exact nu cred ca se poate spune mai ales ca acest lucru poate dura si cateva luni .. insa de la data comunicarii hotararii va incepe sa curga termenul de exercitare a caii de atac prevazuta de lege impotriva acesteia.
Daca hotararea este data cu o cale de atac, atunci veti primi acasa sau la adresa indicata in dosar hotararea. Cel mai scurt termen in care e posibil s-o primiti este de 30 de zile. Acesta este insa un termen de recomandare, in principu nu vin hotararile mai devreme de 45-60 de zile.
Pentru a fi sigura ca veti lua cunostinta in termen acesta hotarare puteti merge la arhiva instantei unde v-ati judecat si intreba periodic daca aceasta hotarare a fost redactata. Daca s-a redactat puteti face o cerere in sensul de a vi se elibera o copie xerox.
:) Pe site-ul instantei nu poate sa scrie ca hotararea este irevocabila dar ca poate fi atacata cu recurs in 10 zile de la comunicare. O hotarare irevocabila nu mai poate fi atacata cu recurs.