avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nelamurire legata de poprirea salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Nelamurire legata de poprirea salariala

Buna ziua,

Lucrez in cadrul armatei si sporuri salariale si diurna, vreau sa stiu daca atunci cand banca imi va pune poprirea de 30% salariu imi va pune popripe si sporuri si pe diurna??

Va multumesc!

Potrivit art.409 alin.7 Cod proceura civila, diurnele nu pot fi urmaririte pentru nici un fel de datorie, insa sporurile salariale pot fi urmarite silit intrucat acestea alcatuiesc venitul salarial si nu fac parte din categoria indemnizatiilor cu destinatie speciala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)
Poprire banca dan197 dan197 Buna ziua. Am poprire in banca data de serviciul de impozite si taxe . Este posibil sa mi se opreasca suma din banca ? (vezi toată discuția)
Bani primiti ca diurna pot fi retinuti de executor? dumitrudd dumitrudd Buna dimineata ,acum cativa ani am girat niste imprumuturi la banca pt o firma care acum nu mai exista si sunt executat silit.Nu am avut venituri (oficial ) ... (vezi toată discuția)