avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema cu o vecina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema cu o vecina

Buna ziua,
Am o vecina care este putin nebuna si face numai probleme in scara.
Ea crede ca face vraji si merge in fiecare seara merge in cimintir si aduna pamant de pe morminte si arunca la etajul unde stau eu in fiecare seara. In plus merge si pe la toate societati din oraselul unde stau..este un orasel mic si arunca si la usele agentilor comerciali. Mai are o probleme cu ai nostrii caini comunitari,ii aduce pana la etajul la care sta ea..si le da de mancare cu un lighean...plin...ce pot face pentru a putea si amendata.poze?ce legi sunt pentru amendarea acestor persoane.
Seara eu daca inchid usa de la casa scarii ea coboara si le da drumul in scara, apoi urca pana sus si miroase urat in scara,este mizerie din cauza cainilor.
Va rog ajutati-ma. Da-ti-mi o parere #-o
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 15:26, 4 Mai 2012

Problema userului ar trebui rezolvata cu sprijinul asociatiei de proprietari , care poate solicita sprijinul si implicarea unor institutii .
Vecina aceea probabil ca nu prea are discernamant si nici nu poate fi trasa la raspundere.

Nu vad ce institutii s-ar putea implica si daca da in ce fel? Ce sa-i faca femeii mai mult decat sa o sanctioneze contraventional? Din casa nu au cum sa o scoata. Si daca ramane acolo o sa continue practicile macabre ... nu cred ca e prea romantic sa te trezesti in fiecare dimineata cu pamant de mormant pe la usa. Oricat de tare ai fi lucrul acesta te afecteaza.
Si daca un vecin este nebun si nimeni nu-i poate face nimic cand deranjeaza pe toata lumea, ma gandesc ca nimeni nu-l va crede cand va spune ca a fost legat cu capul in jos de balustrada blocului. Esti nebun si cand esti reclamat si cand reclami, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecina care face mizerie cristi0009 cristi0009 Buna ziua, am si eu o problema cu o vecina care imi arunca resturi de paine, mamaliga, oase pe presul de la intrare.Asta face de mai mult timp, cu pauze, ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)