avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ASOCIATII DE PROPRIETARI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ASOCIATII DE PROPRIETARI

ASOCIATIA NOASTRA DE CCA.3,5 ANI ESTE CONDUSA ABUZIV DE UN PRESEDINTE CARE NU A FOST ALES DE NIMENI PRELUAND FUNCTIA DE LA ALTULSI INVESTINDUSE CU NISTE TABELE CONVOCATOR VECHI DE CATIVA ANI.O CONTABILA SI NIMIC ALT CEVA.NU AVEM CENZOR ,NU AVEM ADMINISTRATOR,COMITETUL ALES ACUM 7-8 ANI ESTE INEXISTENT.NIMENI NU ARE CONTROLUL LA NIMIC,TOATA LUMEA ARE SALARII MARI NE APROBATE.NU VOR SA FACA ADUNARE GENERALA,NU BAGA PE NIMENI IN SEAMA. CE SE POATE FACE IN ACEASTA SITUATIE ? NU DORIM CA SITUATIA SA DEGENEREZE...:">:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: OPREANICOLAE , utilizator 12:47, 29 Aprilie 2012
:offtopic: Intervente moderator

Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule mesajele pe care doriti sa le postati in Forum ... in primul rand, este foarte greu de citit sau de deslusit si, in al doilea rand, este o incalcare a Regualmentului de postarere pe Forum.
Va multumesc pentru intelegere.

Reguli privind utilizarea forumului AVOCATNET.RO
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Conform art. 14 alin.3 din Normele metodologice la Lg.230/2007 privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari - pentru situatii speciale sau de maxima urgenta, adunarile generale extraordinare ale asociatiei de proprietari pot fi convocate oricand de comitetul executiv sau de cel putin 20% din numarul proprietarilor membri ai asociatiei de proprietari.

Prin urmare, nu mai asteptati sa convoace ei adunari generale prin care sa propuna a fi schimbati din functie, ci convocati dvs aceste adunari alaturi de ceilalti proprietari nemultumiti din imobil.
Multumesc pentru informatiile date,pe care le vom pune urgent in aplicare si tot odata imi cer scuze ca am scris cu majuscule intrebarea in forum.Am avut o problema tehnica la tastatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare presedinte de asociatie inca din luna aprilie 2024 am ... Mihai8 Mihai8 revocare presedinte de asociatie Inca din luna aprilie 2024 am demarat procesul de revocare al presedintelui asociatiei de proprietari. am mers din usa in ... (vezi toată discuția)
Presedinte papagal58 papagal58 Buna dimineata, Am si eu o nedumerire. Asa ca peste tot , si noi avem problemele noastre in Asociatie. Cum alegem un nou presedinte , daca cei 20% ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)