avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invinuire pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invinuire pentru inselaciune

Am rugamintea daca ma poate ajuta un avocat cu o parere la urmatoarea problema.daca acum 6 ani de zile pe numele meu au fost facute acte pentru ridicarea unui credit din banca p o firma fantoma si la momentul respectiv eu nu eram angajat nicaieri si nu am semnat nimic, decat cand am ridicat banii din banca ce mi se poate intampla acum ??
Precizez urmatoarele : saptamana trecuta mi-a ajuns o citatie acasa in care sunt invitat la audieri in calitate de invinuit pentru inselaciune la o sectie de politie.dosarul pentru care mi se aduce la cunostinta invinuirea este deschis in 2011, iar eu banii i-am ridicat in 2006.

Am rugamintea sa imi spuneti care pot fi repercursiunile la cele relatate de mine mai sus.

multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:58, 3 Mai 2012
Da, referitor la neacoperirea prejudiciului este complicata problema.
Parchetul este interesat insa in primul rand de persoana care a facut falsul.La fel si instanta.
Nu cred ca isi poate alege avocatul dupa cum i-ati spus dvs. deoarece diferentele dintre avocati sunt foarte mari in ceea ce priveste onorariul...
Nici nu cred ca are nevoie de cel mai talentat avocat din tara ca sa primeasca o pedeapsa cu suspendare.
Cunosc cazuri concrete de acest fel si s-a ajuns la suspendare.
Complexitatea cazului nu este atat de ridicata cum ar fi fost daca ar fi pledat nevinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile am un priten care acum 3 ani a scos bani din banca pt o familie.el avea 19 ani nu lucrase niciodata si nu avea carte de munca ei iau facut una falsa au mers la ... (vezi toată discuția)
4 capete de acuzare packardbell packardbell Buna ziua, in urma cu cateva luni ( 6 ) am facut o prostie . Un baiat si-a uitat protofelul la mine , eu mai prost de fel i-am luat buletinul m-am dus la banca ... (vezi toată discuția)
Urgent ! adeverinta falsa ?! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)