avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model evaluare medic dentist,asistent medical dentist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model evaluare medic dentist,asistent medical dentist

exista un model anume si daca da le pot primi? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 30 Aprilie 2012
Nu exista anumite modele tipizate pentru evaluarea persoanului ... fiecare angajator isi poate crea aceste criterii de evaluare in functie de personalul avut si functiile ocupate ... de exemplu, criteriile propuse pentru evaluarea profesionala a personalului contractual, care ocupa functii de executie pot fi urmatoarele:cunostinte si experienta profesionala; promptitudine si operativitate in realizarea atributiilor de serviciu prevazute in fisa postului; calitatea lucrarilor executate si a activitatilor desfasurate; asumarea responsabilitatilor prin receptivitate, disponibilitate la efort suplimentar, perseverenta, obiectivitate si disciplina; intensitatea implicarii in utilizarea echipamentelor si a materialelor cu incadrarea in normativele de consum; adaptarea la complexitatea muncii si modul in care da dovada de initiativa si creativitate; conditii de munca.

Pentru personalul cu functii de conducere se pot adauga urmatoarele criterii: cunostinte despre scopul, obiectivele si rolul compartimentului in ansamblul unitatii; capacitatea de a lua decizii si asumarea raspunderii in legatura cu acestea, capacitatea de organizare si de coordonare a activitatii compartimentului; capacitatea de a crea in compartimentul din subordine un climat stimulativ, lipsit de conflicte interne si, deopotriva, de buna colaborare cu alte compartimente din cadrul spitalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef svsu snadica snadica Exista o hotarare de consiliul local si un aviz al Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta pentru aprobarea Regulamentul de organizare si functionare a ... (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare a activitatii profesionale a salariatului elam elam buna ziua! unde putem gasi aceste criterii de evaluare, pe care ar trebui sa le facem pentru fiecare salariat in parte ? daca se poate ceva la modul general ... (vezi toată discuția)
Cim 2011 despi despi 1.Se poate scrie in CIM conform fisei de evaluare care se ataseaza impreuna cu fisa postului sau se enumera efectiv criteriile de evaluare? ... (vezi toată discuția)