avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inscriere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inscriere auto

am cumparat un autoturism dacia din 2002 pe injectie,la inscrierea pe numele meu cat ma costa taxa?taxa de inscriere.credeti ca o sa am probleme la inscriere cu geamurile ionizate?va multumesc anticipat.o zi buna.
Cel mai recent răspuns: alin-petru , utilizator 09:47, 1 Mai 2012
Pentru geamuri daca nu sunt mentionate in cartea de identitate si daca nu detineti document de conformitate,veti intampina greutati la RAR
geamurile inonizate sunt legale daca sunt in partea din spate a auto(luneta,dreapta,stanga-spate)sau dak au fost omologate(certificat de omologare folie cand au fost montate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folie auto carbut carbut Buna ziua.Asi dori daca se poate sa ma ajute cineva in rezolvarea problemei mele:am cumparat un autoturism care a fost inscris in romania acum un an de un alt ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat recent o masina, aceasta fiind inamtriculata ... Cristian0303 Cristian0303 Buna ziua! Am cumparat recent o masina, aceasta fiind inamtriculata anul trecut, avand geamurile spate + luneta ionizate, din cate am inteles, din fabrica, ... (vezi toată discuția)