avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Semnatura electronica la BRD
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Semnatura electronica la BRD

Buna ziua! E normal la un schimb valutar la BRD sa mi se ceara sa semnez electronic ? Au motivat ca nu am mai facut la ei operatiuni bancare si ca trebuie sa aiba semnatura mea. De ce le trebuie semantura electronica a clientilor si daca e legal ce se intampla
Cel mai recent răspuns: ani_beita , utilizator 15:41, 16 August 2012
Am inteles despre ce este vorba: si anume despre un specimen de semnatura “modern”, care sa poata fi utilizat in toate unitatile BRD din tara, pentru situatia in care vrei sa faci operatiuni in acea unitate, dar nu este obligatoriu. Probabil unii angajati ai BRD sufera de exces de zel sau doar se “scot castanele” cu mana lor. Eu am hotarat sa duc buletinul la scanat si sa refuz semnatura electronica. Momentan, eu chiar nu am nevoie de ea.:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata tot de banca anam86 anam86 Buna ziua, Am o intrebare la dvs. legata tot de un credit. In luna Februarie am ramas fara loc de munca si nu am reusit sa ma reangajez pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Specimen de semnatura mirella_iorga mirella_iorga Buna ziua! am si eu o intrebare in legatura cu specimenul meu de semnatura. Am facut o pensie private asa cum era legea in 2007 la ING. Nu am fost contactata ... (vezi toată discuția)