avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Listele cu sustinatori la alegerile locale 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Listele cu sustinatori la alegerile locale 2012

Este legal ca, un sustinator al unui candidat independent la functia de consilier local, sa candizeze la functia de consilier local din partea unui partid politic? Adica acesta apare pe lista de sustinatori a unui candidat independent care candideaza la fct de consilier local si totodata candideaza pentru functia de consilier local in aceeasi comuna.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:43, 1 Mai 2012
Da. O persoana poate aparea pe lista de candidati dar si pe cea de sustinatori pentru un alt contracandidat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Candidatura consilier local goldstar9 goldstar9 Poti candida pentru functia de consilier local nefacand parte dintr-un partid politic?Stiu ca la inceput trebuie sa aduni un numar minim de semnaturi apoi ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)
Despre conditiile participarii la alegerile locale 2016 ca independent nel14 nel14 As dori daca este in tema cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un candidat independent la alegerile locale 2016 ca ... (vezi toată discuția)