avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil

am fost in concediu postnatal pana in 25.03.2012, si am intrat direct in concediul prenatal deoarece urmeaza un al 2-lea copil. de la sevici am primit un salariu mic, spunandu-mi ca nu mi se calculeaza 85% din cartea de munca ci 85% din indemnizatia pe care am primit-o in ultimul an! nu mi se pare corect! ma puteti ajuta cu un raspuns?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:45, 30 Aprilie 2012
Este corect,in baza de calcul intra veniturile obtinute in ultimile 6 luni anterioare c. prenatal,iar in cazul dvs. acestea sunt indemnizatiile lunare de crestere copil din aceste ultime 6 luni si nu venitul din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, in urmatoarele situatii: Incapand cu jumatatea lunii mai una dintre salariate intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de maternitate? anelesenad anelesenad Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza salariul pe perioada concediului pre si postnatal. (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediul pentru cresterea copilului shumy shumy Buna seara am si eu 3 intrebari la dvs: 1) cum se calculeaza salariul prenatal de 85%? Din salariul care este trecut in cartea de munca sau din cel pe ... (vezi toată discuția)