avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cererea trebuie facuta in scris de mana?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cererea trebuie facuta in scris de mana?

Sau se poate completa formularul xeroxat, dar tot tiparit, fiind suficienta semnatura?
Trebuie semnat pe fiecare fila in parte a cererii sau o semnatura la sfarsit e suficient?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 09:37, 1 Mai 2012
Cererea trebuie sa fie usor de citit de catre Curte.
Semnatura de la sfarsot este suficienta.
Stimat forumist,

Exact cum spunea colegul meu, cererea este nevoie să fie lizibilă. Eu am descărcat electronic formularul CEDO și îl completez tot electronic, pe calculator. Nu a fost nici o dată o problemă de formalism exagerat, în această priviță.

Aici aveți și instrucțiuni de completare - nota explicativă:
[ link extern ]

Sper să fie OK adresa, am avut o problemă cu link-urile în ultimul timp.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo consilier123 consilier123 Cererile catre CEDO pot sa fie scrise si de mina sau trebuie redactate pe calculator?Cum este mai corect,recomandat?Multumesc! (vezi toată discuția)
Va rog frumos, am nevoie de un formular cedo vpatrana vpatrana Buna ziua! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un formular actual pentru cedo? Nu ma descurc singur. Am nevoie de unul in format word. Va rog, ... (vezi toată discuția)
Formulare plangere cedo anonim890 anonim890 Unde pot gasi formularul pt. o plangere CEDO in forma actualizata? am gasit formulare pe mai multe pagini de internet, insa... ma mira diferenta foarte mare ... (vezi toată discuția)