Buna! Ma numesc Lenus! Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva! In urma cu 2 ani si 4 luni, mama mi-a facut un abonament la un telefon mobil ! Timp de un an a fost totul ok ... Dupa , mama a plecat din tara... Cartela mi sa magnetizat...:( Am incercat sa vorbesc cu firma de telefonie mobila, dar nu am rezolvat nimic! Am achitat inca un an fara sa folosesc cartela... De 4 luni , nu am mai achitat si primesc diferite mesaje , telefoane (intr-un fel amenintari) ca si cum m-ar da in judecata! Nu stiu ce sa fac ! Daca a fost cineva in cazul meu , sau este, poate ma ajuta cineva cu o parere!:(( Va multumesc!:*
Doamna Lenus! Daca aveti un debit pe numele dvs. trebuie sa il platiti! Daca nu, atunci cand cei de la firma de telefonie va vor da in judecata, va trebui sa demonstrati ca ei nu au dreptate! SUCCES!
Era bine daca mama v-ar fi lasat o procura la plecare, asa n-ati fi stat nici fara cartela sim si puteati rezilia contractul dupa ce au trecut cei 2 ani de abonament.
Vedeti cat e datoria, daca nu-i prea mare platiti-o, altfel va da mama in judecata si se poate ajunge la o executare silita a bunurilor din nimic.
Interesati-va daca acel contract e reziliat unilateral de firma de telefonie pt neplata, daca nu, tot mama va trebui sa-l rezilieze