avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie catre firma de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie catre firma de telefonie mobila

Buna! Ma numesc Lenus! Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva! In urma cu 2 ani si 4 luni, mama mi-a facut un abonament la un telefon mobil ! Timp de un an a fost totul ok ... Dupa , mama a plecat din tara... Cartela mi sa magnetizat...:( Am incercat sa vorbesc cu firma de telefonie mobila, dar nu am rezolvat nimic! Am achitat inca un an fara sa folosesc cartela... De 4 luni , nu am mai achitat si primesc diferite mesaje , telefoane (intr-un fel amenintari) ca si cum m-ar da in judecata! Nu stiu ce sa fac ! Daca a fost cineva in cazul meu , sau este, poate ma ajuta cineva cu o parere!:(( Va multumesc!:*
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: lenaa , utilizator 22:19, 30 Aprilie 2012
Doamna Lenus! Daca aveti un debit pe numele dvs. trebuie sa il platiti! Daca nu, atunci cand cei de la firma de telefonie va vor da in judecata, va trebui sa demonstrati ca ei nu au dreptate! SUCCES!
Abonamentul nu este pe numele meu, ci pe al mamei! Iar ea nu este in tara!
atunci de ce va suna pe Dvs ?
Pentru ca eu am incercat sa iau legatura cu ei! Si de atunci ma suna pe mine!:((
Era bine daca mama v-ar fi lasat o procura la plecare, asa n-ati fi stat nici fara cartela sim si puteati rezilia contractul dupa ce au trecut cei 2 ani de abonament.
Vedeti cat e datoria, daca nu-i prea mare platiti-o, altfel va da mama in judecata si se poate ajunge la o executare silita a bunurilor din nimic.
Interesati-va daca acel contract e reziliat unilateral de firma de telefonie pt neplata, daca nu, tot mama va trebui sa-l rezilieze

Alte discuții în legătură

Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote - sim demagnetizat, reziliere contract PopaMarian1 PopaMarian1 Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte ... (vezi toată discuția)
Cale amiabila sau judecata? alexoiu alexoiu Buna ziua, As dori sa va prezint o situatie si sa ma sfatuiti va rog ce ar trebui sa fac. Am (sau am avut, veti vedea de ce zic asa) un abonament la ... (vezi toată discuția)