avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exhumare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exhumare

Am lucrare de licenta cu titlu procedura exhumarii dpv juridic. Am cautat pe net, dar bibliografia privitoare la aceasta tema este extrem de saraca, as putea spune chiar inexistenta. Cu exceptia unui Tratat de Criminalistica antic si Tratatului de ML a lui Belis din 1985, nu am gasit nimic. Pe net se desfasoara numai subiecte pt tabloide (Madalina Manole, sotii Ceausescu s.a.). Va rog sa ma ajutati daca stiti unde pot sa gasesc cazuistica legata de incalcarea procedurilor de exhumare, cazuri motivate in care s-a refuzat o solicitare de exhumare etc.) Am nevoie chiar si de bibliografie europeana si nu numai. Orice indiciu care are legatura cu partea juridica a temei mai sus mentionate imi va fi de mare folos.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:07, 30 Aprilie 2012
Pai...cam ce aveti asta exista...

Incercati pe la parchete sa aveti acces la diferite dosare.
Trebuie sa studiati direct de la dosare daca vreti mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 onitza86 onitza86 Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2007 LuCiA23 LuCiA23 As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si ... (vezi toată discuția)