avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de taurine
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de taurine

ce trbuie sa fac pentru a infiinta o asociatie a crescatorilor de taurine?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:01, 1 Mai 2012
Va strangeti minim 3 crescatori (sau nu), scrieti un act constitutiv si statut, rezervati denumirea la MJ, daca are cuvantul român, România, national, etc. in denumire va veti adresa SGG pentru acordul de folosire a denumirii, mergeti la AFP si luati caziere fiscale pentru fiecare, stabiliti un sediu si apoi mergeti la judecatoria arondata sediului, platiti taxa de timbru de 29 lei si depuneti dosarul.:magic::P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong ginmarstar ginmarstar Buna seara, cam in cat timp (zile) se infiinteaza un ong , daca am facut primul pas. Am primit raspuns de la minister cu rezervarea denumirii. Cam in cat timp ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu asociatie noua ContSters342795 ContSters342795 Buna seara! Reprezint membrii fondatori ai unei asociatii pe care dorim sa o infiintam si ne-am blocat deja la cativa pasi: 1 - la solicitarea ... (vezi toată discuția)
Procedura de obtinere a acordului sgg Alexandra-B Alexandra-B Buna ziua, Imi poate spune cineva care este procedura de obtinere a acordului Secretariatului General al Guvernului pt denumirea unei asociatii care contine ... (vezi toată discuția)