avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Abandonare colet in vama
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Abandonare colet in vama

De curand mi-a sosit partea lipsa dintr-o comanda externa comunitatii (adica aia trebuiau sa imi mai dea o husa de telefon si abia cum a sosit ca la momentul respectiv nu o aveau pe stoc). Ideea e ca eu nu mai vreau sa ma duc sa o ridic de la punctul vamal. Pot pati ceva in acest sens? Sa platesc o amenda sau mai stiu eu ce? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
ganton, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda vama raudd raudd Buna ziua, in urma cu o luna de zile sotia a comandat de pe internet niste produse pentru cadouri; acestea au sosit din....China si au fost retinute la vama pe ... (vezi toată discuția)
Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem informatic magazin online imihai76 imihai76 Buna seara, Va aduc in atentie o speta cu rugamintea de a ma consilia. In data de 10.01.2015, am intrat pe site-ul unui mare magazin online din Romania si ... (vezi toată discuția)