avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Structura cheltuieli firma producatoare de incaltaminte
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Structura cheltuieli firma producatoare de incaltaminte

Am lucrarea despre analiza costurilor prin metoda direct- costing pentru examenul de licenta(o parte din el), si am nevoie de o balanta a unei firme reale, sau de o structura a cheltuielilor unei astfel de firme. Banuiesc ca sa cer o balanta sau un CPP ar fi prea mult, dar totusi daca s-ar putea. Sunt in aceasta postura deoarece nu am gasit o firma care sa imi permita sa ii studiez costurile. Am lucrat cu informatii culese din mai multe surse. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 18:19, 1 Mai 2012
din pacate nici o societate nu iti da asemenea informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare de licenta - probleme cu cerintele profesorilor krokodil3 krokodil3 Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca nu este locul ideal pentru a posta problema mea, dar am vazut ca erau si alte posturi despre problemele ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli directe si indirecte LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Care sunt cheltuielile directe si care sunt indirecte care se iau in calcul la intoclirea unei calculatii de pret? Multumesc! (vezi toată discuția)
Aviz medical pentru siguranta circulatiei constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie La multi ani, Cunosc H.G. nr 355/ 11.04.2007 si stiu ca angajatorul este obligat sa suporte costurile efectuarii tuturor serviciilor medicale profilactice ... (vezi toată discuția)