sunt functionar public, lucrez in primarie si am fost desemnata de catre primar sa exercit atributii de personal tehnic auxiliar in cadrul biroului electoral de circumscriptie.
In urma acestei decizii, unul dintre candidatii la functia de primar a contestat aceasta decizie deoarece vrea ca in locul meu sa propuna si sa fie aceptata de catre presedintele biroului o alta persoana din afara unitatii, persoana pe care o doreste acest candidat.
Presedintele biroului electoral de circumscriptie i-a raspuns ca nu are temei legal sa fiu inlocuita, drept urmare acesta tot ne ameninta si spune ca va face plangere penala impotriva mea.
Imi puteti spune daca, conform legii 67/2004 republicata , art.120 se poate asimila si de catre birourile electorale de circumscriptie?
Impotriva dumneavostra nu are ce plangere penala sa faca in acest caz. A fost hotararea primarului. Da, acolo intra si biroul electoral de circumscriptie, in cazul alegerilor locale.
unul din candidatii la funcia de primar contesta personalul tehnic auxiliar pe motiv ca:
-1 s-a refuzat inregistrarea unei contestatii
-2 o persoana din tehnic auxiliar ar fii sub interdictia prevazuta de art.42 din legea 67/2004
prin hotarare a biroului electoral de circumscriptie se respinge contestatia ca fiind neintemeiata, iar la pct.2 din hotarare se emite adresa catre primar prin care se renunta la serviciile celor doua persoane pe care le contesta candidatul.
este intemeiata aceasta hotarare din moment ce respectivul candidat mai depusese impotriva noastra 2 contestatii care au fost respinse prin hotarari ale biroului electoral de circumscriptie?