avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un autoturism care deja a fost radiat poate sa mai fie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un autoturism care deja a fost radiat poate sa mai fie inscris in programul Rabla?

Un autoturism care deja a fost radiat poate sa mai fie inscris in programul Rabla? Vecinul meu (84 de ani) are un auto cumparat in 1968 si care este radiat deja dar inca mai are factura originala data de IDMS (cu serie sasiu, motor, etc) pt dovada proprietatii. Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vehiculul a fost deja radiat el nu mai exista.
Este ca si cum ati spune ca o persoana care a decedat dar are certificat de nastere mai poate sa moara inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal dintr-o "greseala" botezanu botezanu Buna ziua! O sa fiu cat mai succint posibil. Am gasit o masina, mi-a placut, am mers, am vazut-o, am dus-o in reprezentanta, totul a fost ok. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)