avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cautarea unui subiect
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cautarea unui subiect

Daca se doreste cautarea unui subiect anume (poate problema mea a mai fost ridicata de altcineva) nu se poate face decat in casuta "cautare", care de fapt face o cautare in motorul Google, asa ca aceeasi problema poate avea mai multe formulari si mai multe raspunsuri...:D
Cel mai recent răspuns: mekaniku , utilizator 08:59, 2 Mai 2012
Buna seara,

Aveti in partea dreapta a forumului, sub "Publicitate" o casuta unde deasupra scrie "Cautare in forum".

Daca nu reusiti, va ajutam noi.:)
Multumesc pentru raspuns, initial am crezut ca este vorba doar de rezultate returnate de google, dar coborand mai jos pe pagina am descoperit si cateva rezultate din forum. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare subiect TIBOR 3 TIBOR 3 Nu e posibil de a face o cautare asupra unui subiect care are mai multe posturi. As vrea sa caut despre \\"pensionare anticipata\\"; am gasit ultimele ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc? sotira sotira am o problema din sectiunea dreptul muncii si as dori sa stiu cum sa ajung in forum pentru a vizualiza si alte situatii in speranta ca voi regasi un subiect ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)