avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... unde gasesc?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

unde gasesc?

am o problema din sectiunea dreptul muncii si as dori sa stiu cum sa ajung in forum pentru a vizualiza si alte situatii in speranta ca voi regasi un subiect asemanator cu al meu! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 1 August 2011
Pai sunteti deja in forum, stimata @sotira. Daca ati postat mesajul de mai sus. :)

Daca doriti sa cautati un subiect in forum, aveti in partea dreapta o caseta . Deasupra acesteia este scris "Cautare in forum". Introduceti acolo un cuvant sau o expresie sub care Dvs, credeti ca ati putea gasi un subiect care va intereseaza. Cautarea respectiva este posibil sa va dea mai multe variante. In cazul in care nu gasiti raspuns la problema pe care o aveti, va rog sa postati intrebarea in forum si cu siguranta colegii mei va vor ajuta.
sotira a scris:

am o problema din sectiunea dreptul muncii si as dori sa stiu cum sa ajung in forum pentru a vizualiza si alte situatii in speranta ca voi regasi un subiect asemanator cu al meu! va multumesc!



In dreapta exista sectiunea Cautare in forum .. scrieti in casuta respectiva tema discutiei si sigur veti gasi pe Forum raspunsuri daca s-a mai postat o problema asemanatoare cu a dvs.

De asemenea, o casuta asematoare exista si la inceputl paginii langa datele dvs.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare subiect TIBOR 3 TIBOR 3 Nu e posibil de a face o cautare asupra unui subiect care are mai multe posturi. As vrea sa caut despre \\"pensionare anticipata\\"; am gasit ultimele ... (vezi toată discuția)
Am lansat sectiunea de documente utile (modele de acte, formulare si contracte utile) Admin Admin Am lansat sectiunea de documente utile. Va invitam sa contribuiti la crearea unei baze de date cu modele de acte, formulare, contracte si alte documente ... (vezi toată discuția)
Cautarea unui subiect mekaniku mekaniku Daca se doreste cautarea unui subiect anume (poate problema mea a mai fost ridicata de altcineva) nu se poate face decat in casuta \"cautare\", care de fapt ... (vezi toată discuția)