avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - activitati fotografice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - activitati fotografice

Buna ziua,

am si eu cateva intrebari legate de un PFA sau II:

- doresc sa infiintez II (intreprindere individuala) - cod CAEN: 7420 (activitati fotografice). Vreau sa intreb de ce acte am nevoie si ce diplome, pentru acest domeniu.

- norma de venit pentru activitati fotografice e fixata de fisc, sau fiecare II si-o stabileste?

- am nevoie de casa de marcat, daca optez pt norma fixa de venit?

- care sunt taxele care trebuie sa le platesc anual (trimestrial) - pentru norma fixa de venit, pe acest domeniu? (impozit, cas, somaj, pensie)

- daca am deja un PFA, pe numele meu, si sunt angajat si in alta parte, pot sa intru in somaj la firma unde sunt angajat?

Alte discuții în legătură

Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Astept sa ridic actele pentru infiintarea unui i.f. Stelikgl Stelikgl Buna ziua. astept sa ridic actele pentru infiintarea unui I.F. si nu stiu ce pași ar trebui sa urmez mai departe..in legatura cu actele ..ce birotica sa ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma fixa de venit si 2 caen-uri mihai stoian mihai stoian Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA cu pe baza de norma de venit, dar cu 2 CAEN-uri. (6202 - consultanta in tehnologia informatiei si 7420 - servicii ... (vezi toată discuția)