avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Astept sa ridic actele pentru infiintarea unui I.F.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Astept sa ridic actele pentru infiintarea unui I.F.

Buna ziua. astept sa ridic actele pentru infiintarea unui I.F. si nu stiu ce pași ar trebui sa urmez mai departe..in legatura cu actele ..ce birotica sa cumpar...citisem undeva , ca pot sa optez pt impozit la norma pe venit care este pe judetul meu. dar nu stiu unde si ce trebuie sa fac mai departe, dupa ce ridic actele firmei. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Stelikgl , utilizator 11:33, 5 August 2022
depinde de ce obiect de activitate ( cod CAEN ) aveti pt ca nu toate se pot impozita cu norma de venit .
caen 7420 . nu se poate incadra la norma de venit ??
Ba da este ok pt norma de venit codul CAEN 7420 - Activităţi fotografice. In functie de judet , oras alegeti sa vedeti cat e norma de venit in judetul dvs .
[ link extern ]
Pai da, asta știam și eu , până azi când am fost la ghișeu la finanțe azi , și cică nu se încadrează I.F. cu 7420 la norma de venit...și nu știi ce să fac .

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Ba da este ok pt norma de venit codul CAEN 7420 - Activităţi fotografice. In functie de judet , oras alegeti sa vedeti cat e norma de venit in judetul dvs .
[ link extern ]

Din ce judet sunteti ?

Alte discuții în legătură

Am un i.f. cu doi asociați 50% și 50%. Stelikgl Stelikgl Bună ziua. Am un I.F. cu doi asociați , 50% și 50% , cod caen 7420. Am declarat 212 la norma de venit , dar la declarația fiecărui asociat în parte, la ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 7420 anca david anca david Ca pfa cod caen 7420 (activitati foto-video) cu norma pe venit stabilita de finante printr-o decizie de impunere anuala, doresc sa stiu daca am nevoie de casa ... (vezi toată discuția)
Pfa - activitati fotografice lucalis lucalis Buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de un PFA sau II: - doresc sa infiintez II (intreprindere individuala) - cod CAEN: 7420 (activitati ... (vezi toată discuția)