avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Banca pentru microinterprindere [srl-d]
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Banca pentru microinterprindere [srl-d]

Buna ziua,
Detin o microinterprindere srl-d,optez pentru program fonduri europene nerambursabile pentru tineri .
Am vazut ca sunt cateva banci care au acest program implementat.
Imi puteti da o sugestie ?
Pana acum din cate am aflat decat de CEC Bank..
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:54, 5 Mai 2012
Finantarea pentru SRL-D este facuta din fonduri guvernamentale, nu europene.
Detalii despre bancile care au fost selectate pentru finantare obtineti de la sediul OTIMMC unde v-ati inscris cu SRL-D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)