avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare pentru neplata facturii de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare pentru neplata facturii de telefonie mobila

buna ziua! am de achitat din 2010 o factura [EDITAT] in valoare de 680 lei.datoria a fost preluata de o firma de recuperare,iar acum m-au sunat si mi-au zis ca am de platit cu penalitati 2000 ron. eu vreau sa -mi achit factura, dar sunt obligat sa platesc aceste penalitati? mi se pare mult/,le-am zis ca pot plati esalonat dar voi ei sa-mi stabilesca suma.Ce ma sfatuiti sa fac?ce garantie am eu ca nu sunt inselat? mi-au dat un nr de cont si zic sa depun banii in contul respectiv.ma pot da in judecata? imi pot pune poprire la salariu? Va rog ajutati-ma! Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: terence , utilizator 19:30, 4 Mai 2012
Si eu am ramas restanta la o firma de lel cu 32 de lei si in 8 luni mi-a venit de platit de la o firma de recuperare 248 de lei si nu le-am dat nimic.Nu au fost de acord sa le dau suma restanta de 32 de lei si asa a ramas nu mai m-au contactat si nu mi-au facut nici poprire pe salar
Nu cred ca a sfatui pe cineva sa nu mai plateasca, e o solutie buna. Daca dvs nu v-au pus ppoprire nu inseamna ca in toate cazurile se va proceda la fel. Cereti contractul sa vedeti ce penalizari se pot pune.
Interesant este ca eu am mers acum 2 luni sa mai achit din restanta la un magazin al companiei de telefonie si mi s-a spus ca mai am 550 ron.acum mi-au zis ca am 680 si ca de fapt restanta este preluata de firma de recuperare. nu mai inteleg nimic.Chiar nu stiu ce sa fac! daca le dau o parte din bani o sa zica ca recunosc datoria Cum e mai bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar 200360PIM 200360PIM Am solicitat administratiei financiare un certificat fiscal si am primit raspunsul ca nu mi-l pot elibera decat daca achit impozitul forfetar ... (vezi toată discuția)
Cesionare credit irinageo irinageo Am avut 2 credite 1 la BCR si 1 la BRD pe o perioada de 10 ani fiecare,am platit mai mult din jumatate de perioada apoi am fost in incapacitate de plata ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu firma de recuperari creante adelina1987 adelina1987 buna! as dori sa ma ajutati cu un sfat. Am avut 2 facturi restante la o firma de cosmetice din nov, respectiv dec 2011 IN VALOARE DE 550 lei cu aprox, ... (vezi toată discuția)