buna ziua! am de achitat din 2010 o factura [EDITAT] in valoare de 680 lei.datoria a fost preluata de o firma de recuperare,iar acum m-au sunat si mi-au zis ca am de platit cu penalitati 2000 ron. eu vreau sa -mi achit factura, dar sunt obligat sa platesc aceste penalitati? mi se pare mult/,le-am zis ca pot plati esalonat dar voi ei sa-mi stabilesca suma.Ce ma sfatuiti sa fac?ce garantie am eu ca nu sunt inselat? mi-au dat un nr de cont si zic sa depun banii in contul respectiv.ma pot da in judecata? imi pot pune poprire la salariu? Va rog ajutati-ma! Multumesc!
Si eu am ramas restanta la o firma de lel cu 32 de lei si in 8 luni mi-a venit de platit de la o firma de recuperare 248 de lei si nu le-am dat nimic.Nu au fost de acord sa le dau suma restanta de 32 de lei si asa a ramas nu mai m-au contactat si nu mi-au facut nici poprire pe salar
Nu cred ca a sfatui pe cineva sa nu mai plateasca, e o solutie buna. Daca dvs nu v-au pus ppoprire nu inseamna ca in toate cazurile se va proceda la fel. Cereti contractul sa vedeti ce penalizari se pot pune.
Interesant este ca eu am mers acum 2 luni sa mai achit din restanta la un magazin al companiei de telefonie si mi s-a spus ca mai am 550 ron.acum mi-au zis ca am 680 si ca de fapt restanta este preluata de firma de recuperare. nu mai inteleg nimic.Chiar nu stiu ce sa fac! daca le dau o parte din bani o sa zica ca recunosc datoria Cum e mai bine?
Cesionare credit
irinageo
Am avut 2 credite 1 la BCR si 1 la BRD pe o perioada de 10 ani fiecare,am platit mai mult din jumatate de perioada apoi am fost in incapacitate de plata ... (vezi toată discuția)