avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea la job dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea la job dupa CCC

In ian. 2013 trebuie sa ma reintorc la locul de munca, as dori sa stiu daca, dupa noul cod, societatea mai este obligata sa ma primeasca, sa ma pastreze o anumita perioada de timp pe acelasi post sau poate sa imi inceteze CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 3 Mai 2012
@ ADELA STROE

Cred ca aici , angajatorul ar putea decide exact care este perioada pentru care este aplicabila interdictia prevazuta in art.25 alin.2 din OUG nr.111/2010 ... sintagma ”cu pana la 6 luni” inseamna ca perioada maxima de interdictie este de 6 luni , angajatorul prin ccm sau prin reg.intern poate stabili o durata cuprinsa intre o zi si pana la 6 luni maxim .. dupa 6 luni nu mai este nicio interdictie cu privire la concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Alexandra201020 Alexandra201020 Urmeaza sa intru in concediu pentru cresterea copilului , am inteles ca sa modificat legea si acum angajatorul nu mai este obligat sa te primeasca la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla dupa concediul de crestere copil de 2 ani raluka_pl raluka_pl Situatia mea concreta: am ales concediul pentru cresterea copilului pe perioada de 2 ani, inainte de nasterea copilului eram angajata cu ctr pe perioada ... (vezi toată discuția)
Intorcere la serviciu 123soare 123soare sunt in concediu de crestere a copilului , bebe face 2 ani in feb. angajatorului mai este obligat sa ma primeasca sau doar daca vrea.......auzisem ca daca stai ... (vezi toată discuția)