avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legislatie pentru import produse
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legislatie pentru import produse

Buna ziua. As dori sa imi deschid un magazin mixt / minimarket ( de la produse alimentare pana la produse de gradinarit si brico ) si ma intereseaza legislatia care ar cuprinde domeniul asta pentru a importa produse din spatiul european : avize, autorizatii, taxe sau orice priveste domeniul respectiv. O zi buna

Alte discuții în legătură

Avize /autorizatii s.c. TRamona TRamona Buna ziua! La Registrul Comertului am dat o declaratie cum ca respect si cunosc prevederile legislatiei privind domeniile: sanitar, protectia mediului, ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii pentru un magazin mixt Eugen11 Eugen11 Imi puteti spune si mie de ce avize sau autorizatii am nevoie pentru infiintarea unui magazin mixt (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)