avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare despagubiri legea 290/2003
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare despagubiri legea 290/2003

Imi poate cineva recomanda un executor judecatoresc in Bucuresti, care se ocupa de recuperarea despagubirilor acordate potrivit legii 290/2003? Dar unul care sa aiba rezultate concrete in acest sens (recuperari efective, nu doar popriri neurmate de incasarea banilor) si care sa fie dispus sa lucreze fara a percepe onorariu provizoriu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tumy , utilizator 14:28, 16 Mai 2012
Doamnelor/domnilor,

Cine stie macar un caz de atribuire in natura teren conf. art. 2 alin.1 din Legea 290/2003 sa ma caute ! Avem pe rol un caz concret si cautam precedente. Stim ca au fost precedente.
Pot sa va dau un numar de telefon de la un executor din Bucuresti care se ocupa cu asta, telefonul este 0728.984.185 . Cit despre onorariu pot sa va spun ca se percepe din start, si nu dupa executarea sumei , costa 1000 lei +TVA. Mi se pare normal ca sa nu lucreze gratis. Altceva de plata nu mai este, daca va recupereaza banii ei isi iau onorariu de la ANRP acel procent de 2-3 % .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 290/despagubiri anrp tathiana tathiana Detin o hotarare emisa de Prefectura Galati de acordare a despagubirilor pt refugiatii den Basarabia(tatal meu decedat).Am depus documentatia aferenta catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita a anrp-ului pe legea 290/2003 sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, In iulie 2007 am primit o Hotarare a Comisiei Judetene ptr aplicarea Legii 290/2003. In august 2007 am depus cerere la ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 ni_leta ni_leta Buna ziua Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez: 1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)