avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 290/2003

Buna seara! Am un dosar la ANRP pe Legea 290/03 pt. despagubiri din de pe urma terenurilor ramase de la autorii mei care au plecat din Basarabia. Am primit prima transa de bani in sept. 2006 (sunt 3 ani de atunci), iar pe cea de a 2a nu am primit-o nici pana azi. Legea spune ca cele 2 transe se acorda in 2 ani consecutivi, deci pe cea de a 2a trebuia sa o primesc in 2007. Intrebarea mea este daca pot apela la una din firmele de recuperari debite/creante pt. a recupera acest debit, sau ele pot soma numai persoane private, in cazul meu fiind vorba de bani pe care trebuie sa ii incasez de la stat? Eventual daca se afla printre dvs. cineva care m-ar putea ajuta contra unui onorariu, care s-a mai ocupat de asa ceva, sa imi spuneti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:39, 15 Septembrie 2009
Puteti apela si la o asemenea firma insa puteti apela si la un executor judecatoresc sau la seriviciile uni avocat care sa face demersuriklle necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 290/2003 - refuz despagubiri basarabia AndreoP AndreoP Buna seara! Am un dosar la ANRP pe Legea 290/03 pt. despagubiri de pe urma terenurilor si imobilelor ramase de la bunicii mei care au plecat din Basarabia. ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)
Despagubiri- legea 290/2003 claudiad claudiad Buna ziua, Printr-o hotarare a Comisiei Judetene pt aplicarea legii 290/2003 mi-au fost acordate despagubiri pentru bunuri avute in proprietate in Bucovina, ... (vezi toată discuția)