avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... inregistrare consultant
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

inregistrare consultant

Incerc sa ma inregistrez ca si consultant dar nu reusesc, cind dau click pe iconita respectiva nu se intimpla nimic. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: malika , utilizator 22:40, 2 Mai 2012
Daca intampinati dificultati.contactati prin mesagerie privata unul dintre moderatori
Multumesc, voi incerca.
Nu reusesc sa accesez nici un moderator, cind dau click pe numele lor nu se intimpla nimic. Cum mai exact trebuie sa procedez? Nu pot accesa profilul nici unui utilizator sau moderator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa-mi pun poza de profil Pilu Pilu Buna ziua, nu stiu daca ma poate ajuta cineva...nu reusesc sa-mi pun poza de profil, desi aleg o poza care sa corespunda criteriilor cerute. Aleg fisierul, dau ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Eroare expediere mesaj privat Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna? (vezi toată discuția)