avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce contract pot avea ca administrator de bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce contract pot avea ca administrator de bloc?

As vrea sa stiu ce contract pot sa inchei ca administrator de bloc pt o Asociatie de proprietari.Ce imi recomandati avand in vedere ca nu lucrez in alta parte nu am niciun venit? Conventie civila sau CM part-time?Ce impozite si CAS-uri trebuie sa achit eu?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 22:47, 2 Mai 2012
CM si negociati sal net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila sau cim - administrator as. prop rufy rufy Buna seara, Conform noului Cod al Muncii poti sa fi angajat ca administrator doar cu Contract Individual de Munca iar Codul Civil iti permite cu conventie ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari elenajijie elenajijie Buna ziua, Tatal meu tocmai a preluat functia de administrator la un bloc cu 2 etaje, fara a avea vreo calificare sau pregatire de specialitate, de la o ... (vezi toată discuția)
Conventie civila elenadove elenadove pentru angajatii cu conventie civila a unei asociatii de locatari din venitul brut ce retineri obligatorii se fac ?(impozit 10%,cas 5.5 %) trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)