avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... curs evaluare riscuri SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

curs evaluare riscuri SSM

Buna Dimineata,

Vreu impreuna cu o prietena sa infiintam un Serviciu Extern de Prevenire si Protectie, dar avem urmatoarea problema: ea a efectuat cursul de evaluare riscuri cu ARSSM, organizat cu fonduri europene, care acum ii spun ca nu este recunoscut, si nu poate face nimic cu acest curs. Deci, a piersut timpul 3 luni de pomana.
Ce putem face ?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 19:32, 3 Mai 2012
intrebati la Inspectia Muncii (printr-un mail) daca este valabil cursul numai sa dati mai multe detalii. Presupun ca cei de la ITM v-au spus ca nu este valabil cursul, dar daca Inspectia Muncii il considera valabil nu vor avea incotro si-l vor accepta si ei.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
inspectorSSM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! diploma de master ssm echivaleaza cursul de evaluator ... Stadion Maria Luiza Stadion Maria Luiza Buna ziua! Diploma de master SSM echivaleaza cursul de evaluator de risc? Multumesc. (vezi toată discuția)
Serviciu intern prevenire si protectie prodiana prodiana Buna ziua. O societate cu mai putin de 50 de angajati care activeaza in domeniul constructiilor poate externaliza intreaga activitate SSM sau este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Pfa tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua. Avand functia de inspector SSM, la societatea care lucrez, pot sa devin PFA, atata timp cat vechimea in munca nu-mi permite sa fiu si evaluator de ... (vezi toată discuția)