avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decont decheltuieli vs. ordin de deplasare ( delegatie)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decont decheltuieli vs. ordin de deplasare ( delegatie)

cand se utilizeaza cele doua, care este asemanarea si deoseboirea dintre ele? multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:25, 3 Mai 2012
decontul de cheltuieli se utilizeaza pentru a deconta cheluielile efectuate in decurs de o luna prin bonuri fiscale(care nu au factura),dar poate fi atasat si o delegatie pentru deplasare la locul achizitiei cind se face transportul cu masina societati(se poate pune si foaie de parcurs).
ordinul de deplasare(delegatia )se foloseste frecvent la deplasarea in alta localitatea si pe verso se face decontul de cheltuieli aferente deplasari(bilete transport,ch. masa,diversechelt.,taxa parcare,diurna ,etc.)
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
iulia53, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasari /activitati independete cosmm cosmm Pot deduce integral (cf 48. (4) lit. e si 38. pct 23 din norme) cheltuielile de deplasare efectuate de o persoana care obtine venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in contabilitate bonuri de restaurant? genigeni genigeni Buna seara.....cum inregistrez in contabilitate bonuri de restaurant pt.masa acordata angajatilor cae sunt in delegatie si nu primesc diurna? Multumesc (vezi toată discuția)