Buna ziua!
am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta: am fost angajata la o firma cu CM si un salar minim pe economie, in 30 martie a fost ultima mea zi de munca (acum lucrez in alta parte) iar in data de 30 cand mi-am semnat cererea de lichidare (a fost la zi si angajatorul a fost deacord) am semnat si statul de plata pe martie 2012 (mi s-a zis ceva de genu ”sa terminam cu toate”) eu de buna credinta le-am semnat dar urma sa primesc salariul efectiv pe martie abia in 15 aprilie si acum binenteles ca angajatorul nu recunoaste ca nu am primit banii din moment ce eu am semnat.....prietena mea zice ca pur si simplu nu mai am ce face si sa trec peste ca ei au dovada semnaturii mele. Mentionez ca timp de 1an si jumatate cat am lucat acolo am semnat statul de plata lunar insa nu am primit fluturas (banii ii primeam cash). Intrebarea mea este daca mai pot face ceva sau nu? Va multumesc.
Atunci cand pe data de 30 martie ati semnat pe statul de plata, firma nu avea cum sa va dea si bani deoarece toata lumea primeste banii in fiecare luna pe data de 15.
Important este sa fi trecut si data (30 martie 2012) cand ati semnat, altfel chiar nu mai puteti face nimic.
Daca ati trecut data ati putea avea sanse in instanta sa va castigati drepturile salariale dar tot asa trebuie dovedit ca in fiecare zi de 15 se dau banii ci nu pe 30.
pe statul de plata scrie de ex. Februarie 2012 si data stabilita pentru plata drepturilor salariale 1 martie 2012 si la Martie 2012 scrie ca se plateste salarul in 1 aprilie 2012 ...... insa noi primeam statele la semnat tot timpul in jurul datei de 15 ale lunii. Mentionez ca eu in dreptul semnaturii mele nu am trecut niciodata data efectiva la care am semnat.
Si ciobanu cand isi taie mielu nu-i zice unde-l duce. Ca daca ar stii saracul miel...
Asa si cu voi, v-a prostesc pe fata. Intodeauna cand semnezi pe ceva scrie si data.
Nu-ti recomand sa faci ceea ce-ti scriu acum: schimba-ti semnatura (una mai de academician) si spune in instanta ca aia de pe statul de plata nu este semnatura ta.
nuuuu, nu e stilul meu, vrioam doar sa stiu asa ca idee daca se poate face ceva, nu o merg acum sa ma judec pt 700 lei....asta este, invatam din fiecare greseala......vroiam sa stiu daca inafara de statele de plata mai exista si alte dovezi ca s-a platit salarul......dar daca NU si nu, e greseala mea si mi-o asum. va multumesc oricum
Demisie
nixnix
buna ziua
am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns
din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata
pufosu76
Buna seara.Va scriu in calitate de angajat la unul din magazinele mari de retail din Bucuresti.Magazinul este deschis de cateva luni si deja din cate ... (vezi toată discuția)