avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul de lucru in perioada preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul de lucru in perioada preavizului

Bună ziua , aş vrea să ştiu care este timpul de lucru în perioada preavizului ?
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica2011 , utilizator 09:02, 3 Mai 2012
Timpul de lucru, pe perioada preavizului, este cel prevazut in contractul individual de munca. Acesta poate fi redus numai daca in regulamentul intern / contractul colectiv de munca aplicabil este prevazuta o astfel de dispozitie (respectiv reducerea timpului de lucru cu un anumit numar de ore, pe perioada preavizului).
Trebuie doar de verificat in RI / CCM. Daca nu exista o astfel de precizare, atunci timpul de lucru este la fel ca si in timpul executarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program redus in preaviz laura-jurist laura-jurist buna ziua pe perioada de preaviz , in caz de concediere pt reducerea postului, angajatorul este obligat sa accepte ca angajatul sa lucreze doar 4 ore/zi in ... (vezi toată discuția)
Durata preaviz de concediere - ore/zi Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Din cate stiu, preavizul de concediere este de cel putin 20 zile lucratoare, cu un program zilnic de 4h/zi, si sa fie platit ca si cum ar lucra ... (vezi toată discuția)
Notificare desfiintare post-preaviz CLAUDYIA CLAUDYIA Buna ziua. Am fost angajat intr-o societate ca sofer autocamion marfuri periculoase, in luna 06.2012, cu CIM pe durata nedeterminata. In urma cu cateva zile am ... (vezi toată discuția)