avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabularea casei mostenite.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabularea casei mostenite.

Eu am fost infiata de bunicul meu si el mi-a lasat mostenire mie si mamei mele casa parinteasca prin testament dar aceasta nu era trecuta pe numele lui ci al mamei lui el mai avand inca 4 frati ,dupa moartea bunicului meu mama a dat parte din casa celor 4 frati dar ei intre timp au decedat ( cand le-a dat parte au facut hartii scrise de mana cu martori) intrebarea mea este:ce trebuie sa fac ca sa intabulam casa pe noi? Si daca copiii defunctiilor mai au dreptul la mostenire daca parintii lor au primit parte aceasta fiind primita in bani si terenuri?

Alte discuții în legătură

Succesiune+vanzare/cumparare postas postas Bunicul a lasat mostenire inainte de colectivizare (circa 1950) casa+curte+teren agricol, prin testament, numai unui copil (din 3); ceilalti 2 copii (maturi ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Vykynyky Vykynyky O familie are o casa si cateva terenuri in proprietate,are si doi copii fata si baiat .Fata pleaca de tanara din sat , se marita si cumpara impreuna cu sotul o ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca luiza44 luiza44 sunt un pachet de nervi am umblat din notar in notar si fiecare are varianta lui....... va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema, tata a ... (vezi toată discuția)