avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma

Buna ziua,

Am si eu o problema: mi-am inregistrat sediusl socila al firmei la o casa de avocatura cu contract pe un an. Contractul a expirat,avocatul vrea sa vanda spatiul cuiva care doreste sa deschida el insusi o firma, fara a fi avocat. Avocatul meu sustine ca nu poate vinde spetiul daca sediul meu are statutul de "expirat" pt ca cel ce cumpara nu va putea deschide firma acolo. Spatiul este o garsoniera si av sustine ca legea permite existenta unei singure firme intr-o...camera. Daca ar fi fost ap. de 2 camere s-ar fi putut deschide 2 firme...Dorinta mea este sa inchid firma, fara sa mai trec prin schimbare de sediu, dar asta dureaza se pare 2-3 luni si avocatul nu ma poate astepta cu vanzarea imobilului. Imi poate cere depagubiri? El sustine ca da...contravaloarea avansului pe care l-a primit...Evident ca nu vrea sa trimita niciun document, mi le arata pe toate in instanta ca pana atunci sunt " confidentiale"...

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Sediu social si spatiu inchiriat Diana Vladu Diana Vladu Buna ziua! Doresc sa ma lamuriti si pe mine cu cateva explicatii.Cunosc pe cineva care detine o firma cu sediu social in garsoniera unui bloc.De asemenea, ... (vezi toată discuția)