avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

am stat impreuna cu un baiat 4 ani de zile.... ne-am despartit si acum nu ma lasa in pace ... ma ameninta ... imi cere bani... as dori sa stiu cum pot sa fac o reclamatie la politie sa nu se mai apropie de mine sau in cazul in care patesc ceva este el de vine ?? am nevoie de ordin judecatoriesc?? multumesc din inima
Cel mai recent răspuns: daianara1988 , utilizator 11:58, 4 Mai 2012
Puteti face o plangere la politie insa ca sa aveti succes ar fi recomandabil sa mergeti insotita de avocat deoarece politia nu prea ia in seama astfel de probleme.
dar problema este ca nu am dovezi ... lucruriile aceste mi le spune pe gura .... nu prin mesaje sau e-mailuri....
Incercati sa umblati insotita de o prietena.
Ar fi un inceput sa aveti o dovada.
Poate sa fie si o ruda.
tatal meu vitreg ar fi ok???
Da, nu conteaza, martor sa fie.

Alte discuții în legătură

Plangere, cerere ordin de restrictie. FlorianFlorian FlorianFlorian Salut. Am primit un apel de la un baiat, minor, care ma ameninta sa nu mai vorbesc cu prietena lui. Eu am 18 ani impliniti. Am vrut sa clarific treaba si ... (vezi toată discuția)
Probleme hartuire MRan MRan Buna ziua, Problema clasica, insa chiar nu stiu cum sa actionez, sper sa ma puteti sfatui : -fostul prieten, cand i-am spus ca o terminam m-a amenintat ... (vezi toată discuția)
Amenințări în urma despărțirii de concubin. ce mă sfătuiți să fac? nu am martori AleSimona AleSimona Buna traiesc in concubinaj cu un barbat. Acesta a inceput sa fie destul de dur cu baiatul meu din prima casatorie,fara stirea mea evident, iar copilul(are 4 ... (vezi toată discuția)