avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa mediu autoturism nou
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa mediu autoturism nou

Buna ziua,
acum aproape o luna parintii mei au cumparat o masina nou cu ajutorul reglementatiei Legii 488/2006 Privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. (Fratele meu are handicap grav). Saptamana aceasta le va expira numarul de inmatriculare rosu si ar trebui sa inregistreze masina. Insa ei ar dori sa evite sa plateasca taxa de poluare. Ar putea sa ceara inca o luna numere rosii? Cineva mi-a zis ca daca se vor cere inca o data numere rosii atunci la inmatriculare masina nu va fi luata ca noua ci deja folosita. In cazul acesta taxa noua Tariceanu este mult mai mare decat acum taxa pentru masina noua. Numerele actuale sunt valabile pana in 11 decembrie, oare sa asteptam pana in 15? Sau sa luam inca o luna numere rosii?

Alte discuții în legătură

Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare dinucristina31 dinucristina31 Buna ziua. Doresc sa stiu care este procedura pt evitare taxei de poluare. am o masina de inmatriculat si am auzit la diverse persoane despre aceasta metoda eu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare definitiva - ajutor!! doru.mo doru.mo Acum ceva timp(in 2007) am cumparat din Olanda un auto.Datorita taxei de prima inmatriculare excesive nu am inmatriculat-o nici pana in ziua de azi.In Mai 2007 ... (vezi toată discuția)