avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Buna ziua. Doresc sa stiu care este procedura pt evitare taxei de poluare. am o masina de inmatriculat si am auzit la diverse persoane despre aceasta metoda eu am o taxa de 2000 euro. Si cam cat dureazaacest lucru mai am de luat un singur rand de nr rosii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 15:49, 30 Octombrie 2012
Trebuie sa porniti un proces prin care sa cereti inmatricularea fara plata taxei. In cazul acestor procese, daca termenul de judecata este prea lung, aveti sanse sa obtineti preschimbarea termenului. Dupa expirarea numerelor rosii, si pana la inmatricularea masinii pe baza hotararii judecatoresti, nu veti mai putea circula cu masina. Contactati un avocat din localitatea dvs sa va explice procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate nr. rosii jacquelline jacquelline Am contestat la sectia de contencios administrativ decizia emisa de DGFP cu privire la taxa de poluare. Din cate am observat pe portalul tribunalului termenele ... (vezi toată discuția)
Poti sa iei nr provizorii cat timp esti in proces? coman.dragos coman.dragos Buna ziua! Dupa mult timp de stat cu masina pe dreapta, din cauza ca nu imi permit sa platesc taxa de poluare care este in valoare de 1750 de euro la o masina ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)