Buna ziua! Dupa mult timp de stat cu masina pe dreapta, din cauza ca nu imi permit sa platesc taxa de poluare care este in valoare de 1750 de euro la o masina din 1999 .. care din pacate este euro 2 :(( #-o, am hotarat sa angajez un avocat care sa ma reprezinte . In data de 28.04.2010 a fost inregistrat dosarul .. dupa cateva saptamani de asteptat primesc si data cand o sa am procesul si anume 13.12.2010 . Mentionez ca avocatul afacut o cerere pt aducerea procesului mai aproape dar se pare ca nu s-a schimbat nimic . :(
In final ca sa termin cu povestile .. pot sa fac ceva pentru a lua nr rosii (provizorii) cat timp sunt in proces sau macar pana la data procesului?? . Sau as putea sa fac ceva ca sa pot circula cu ea ?!
In caz ca nu se aproba cererea pt a lua nr rosii as putea sa o inmatriculez in Bulgaria ?
eu am intrebat avocatul .. dar mi-a zis ca imi face cererea degeaba pentru ca nu se va aproba ... si chiar sunt disperat ... m-am saturat sa stau cu masina in parcare. Si mai eram curios daca eu ma duc sa imi inmatriculez masina in BG oare se mai ia in considerare inmatricularea fara plata taxei daca voi castiga procesul .
@legionaru 1987 : Sa ai castig de cauza la proces =D>
in galati nu se dau numere rosii pe perioada procesului, in schimb am inteles ca in alte judete(nu stiu care) se dau numere rosii pe perioada procesului sau cel putin se mai da un rand de numere in afara de cele trei numere pe care le poti lua oricum! in aceasi situatie sunt si eu proces! termene lungi posibilitatea ca judecatorul se respinga cererea dupa bunul plac sau in functie de cum s-a trezit in ziua respectiva