Doresc sa recuperez banii pe care ANRP intarzie sa -i trimita ,cu tote ca exista o hotarare in acest sens la lg.290/2003. Cum pot formula o INTAMPINARE pentru a-mi sustine cauza in justitie.Multumesc.
In primul rand puneti in executare hotararea comisiei judetene. Mergeti la un executor din Bucuresti si puneti hotararea in executare. Asa veti obtine in cca. 2 luni despagubirile mentionate in hotararea comisiei judetene. Dupa care, pentru actualizare, o sa va judecati. Procesul dureaza ceva mai mult, asa ca riscati sa se modifice legea. Deci, urgent la executor.
Succes.
Pentru mobexpert cu multumiri pentru un eventual raspuns:Eu am incercat executarea silita pe baza Hotaririi pe Legea 290/2003, si deja instanta de la Jud Sect 2 Bucuresti, mi-a respins de 2 ori cererea de excutare....:sorry: , dar mai insistam.... Nu stiu ce sanse am,pt ca instanta spune ca executarea silita se va efectua numai in temeiul unei hotariri judecatoresti ori a unui alt inscris care potrivit legii, constituie titlu executoriu. Dar sunt persoane si nu putine care au obtinut executarea numai in baza hotaririi.